خدمات ویزا | وقت سفارت | پیکاپ پاسپورت

اخذ ویزای توریستی

ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا

سخت یا آسان ؟ برای  اخذ ویزای کانادا اینکه قرار است که شما برای دیدار اقوام ,شرکت در همایش ,مصاحبه شغلی ویا سفر توریستی اقدام می کنید فرقی ندارد . برای  ویزای کانادا کافیست مدارک لازم رو ترجمه و مرتب و تهیه کنید . در این مرحله دو راه دارید یا به صورت حضوری در سفارت کانادا که با توجه به تعطیلی سافرت کانادا در ایران مجبور خواهید بود که در کشوری دیگر انجام شود یا به صورت آنلاین مدارک ارسال شود. در اینجا شما می توانید با خیال راحت مدارک خود را به ما تحویل داده تا ما این کار را حرفه ای برای شما انجام دهیم ...


برای ویزای تضمینی کانادا مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان میبرد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای شما را به سفارت ارائه دهند. تکمیل فرمها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله انجام میگیرد. حتما فرمهایی که برای شما پر شده است را به دقت مطالعه نمایید و به ما تاییدیه دهید. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گرفته تا رم، پاریس، شیکاگو و … توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است. البته قبل از سفر برای انگشت نگاری، ما اطلاعات مورد نیاز مانند تقویم تعطیلات سفارت کانادا و دفاتر انگشت نگاری را به شما اعلام خواهیم کرد. بعد از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بود. ممکن است در همان روز اول، جواب نهایی اعلام شود و یا ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در هر صورت، بلافاصله پس از صدور جواب نهایی، شما را در جریان خواهیم گذاشت. اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود. اگر هم جواب مثبت باشد به شما اطلاع میدهیم که پاسپورتتان را برای صدور ویزا در اختیار ما قرار دهید. در این زمان هم شما تا یک ماه فرصت دارید تا گذرنامه را به سفارت تحویل دهید. با توجه به اینکه در حال حاضر ویزاها مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ میخورد؛ توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید. پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” معمولا حدود یک الی دو هفته زمان میبرد. پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، می توانید بلیط خریداری کنید. از نظر زمانی محدودیتی برای سفر به کانادا نخواهید داشت و در هر سفر اجازه دارید تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید.

با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد شانس اخذ ویزای مولتی ۵ ساله افزایش یافته است، شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب با همکاران بخش کانادای بلندی گشت آسمان مراجعه و اقدام به درخواست ویزا نمایید.

اعتبار اصلی این ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته باشد و حداقل حقوق پایه (۲۴۰۰۰ دلار در سال) را دریافت نماید. مدارک اقامت و برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده هم حتما باید ارائه شوند. علاوه بر اینها دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا تهیه کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد.

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.
اکثر متقاضیان میباید جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می کنند یا خیر، باید فرم های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. کسانی که برای دریافت این ویزا اقدام می کنند معمولا از شرایط علمی ، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند و می توانند دانش اکتسابی خود را در اختیار سایر همکاران و هم رشته ای های خود قرار دهند.
کسانی که در فکر مهاجرت به کشور دیگری دارند، ممکن است یکی از انتخاب هایشان کشور کانادا باشد. کانادا کشوری با موقعیت های عالی برای زندگی می باشد که شما از روش های مختلف می توانید اقدامات لازم جهت اخذ ویزای خود را انجام دهید. یکی از این روش ها اخذ ویزا از طریق کار است. البته اخذ ویزا از این طریق بسیار دشوار است اما شما بعد از اخذ ویزای موقت کاری و چند سال کار کردن در کانادا، می توانید درخواست اقامت دائم کانادا دهید.
یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است. توجه داشته باشید که روند مهاجرت به روش سرمایه گذاری در استان کبک سرعت پذیرش بیشتری دارد و اگر شرایط زیر را دارید می توانید از طریق سرمایه گذاری به کانادا به راحتی مهاجرت کنید.
از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:
درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه برای این نوع مهاجرت از دو طریق می توانید اقدام نمایید:
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه کبک

تعرفه ویزای کانادا
خدمات مسافر
ثبت نام ویزای توریستی نرمال ۴۲۰ دلار کانادا
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد ۱ تا ۴ سال ۸۰۰ دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد ۴ تا ۱۴ سال ۱۲۰۰ دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی بزرگسال ۱۶۰۰ دلار آمریکا
ثبت نام ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی ۶۰۰ دلار کانادا

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران بلندی گشت آسمان زعفرانیه از طریق شماره تلفن های 26309211-021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
  • هیچ نظری یافت نشد

درباره بلندی گشت

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری بلندی گشت همواره سعی در انتخاب لوکس ترین امکانات در مقاصد گردشگری مسافرین محترم را دارد,سیاست ما در ارائه خدمات انتخاب امکانات خاص و پنج ستاره می باشد. 

اطلاعات تماس

آدرس : تهران - زعفرانیه -خیابان مقدس اردبیلی - بین الف و ب - مرکز خرید میلان - طبقه 4 واحد 1

تلفن : 26309211-26309250-26309266

ایمیل : info@Bolandigasht.com

فکس : ....

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی بلندی گشت آسمان می باشد. طراحی سایت گردشگری و سئو توسط Pardesign.ir